Следвайте Гласове в ТелеграмХората във Великобритания трябва да са готови да

...
Следвайте Гласове в ТелеграмХората във Великобритания трябва да са готови да
Коментари Харесай

Началникът на сухопътните войски на Великобритания призовава за мобилизация и подготовка за война с Русия

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Хората във Англия би трябвало да са подготвени да служат в армията при положение на война с Русия, предизвести началникът на Генералния щаб на Сухопътните войски на Въоръжените сили на Обединеното кралство Патрик Сандърс, заяви Politico.
 
Сандърс прикани английските управляващи да " активизират нацията ", с цел да се приготвят за война с Русия, в тирада на Международното ревю за бронирани транспортни средства в Лондон.

Генералът акцентира нуждата от " смяна " в отношението на английската общност, с цел да бъде " душевен готова за боен спор с Русия ".

Речта на Сандърс пристигна, откакто други западни военни водачи и висши чиновници на защитата предизвестиха за риска от огромна война сред Москва и НАТО. Миналата седмица министърът на защитата на Германия Борис Писториус съобщи, че съветска офанзива против военния съюз НАТО е " допустима " след " пет до осем години ".

Нидерландският адмирал Роб Бауер, върховен чиновник на НАТО, по-рано съобщи, че военният блок е изправен пред " най-опасния свят от десетилетия " и прикани за " военна промяна на НАТО ".

След нападението против Украйна държавното управление на съветския президент Владимир Путин ускори войнолюбивата изразителност против прилежащите страни, в това число балтийските, които са членки на НАТО, и Молдова.

Източници: Novini.bg, Frognews.bg

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР